Avís legal

Avís Legal

Darrera actualització: 15/01/2024

Aquest és l´avís legal del lloc web de La Gravella. Llegiu atentament els termes i condicions següents abans d’utilitzar el nostre lloc. Si no esteu d’acord amb algun d’aquests termes, us recomanem que no continueu utilitzant la nostra plataforma.

1. Informació del Propietari

Aquest lloc web és propietat de La Gravella, amb adreça a Carrer Berlín, 8, 08328 Alella, Barcelona, i número d’identificació fiscal [NIF/CIF].

2. Propòsit del Lloc

El nostre lloc web té com a objectiu proporcionar informació sobre els nostres serveis, menús, esdeveniments i promocions, així com facilitar la reserva de taules i el contacte amb el nostre restaurant.

3. Responsabilitat

Ens esforcem per oferir informació precisa i actualitzada al nostre lloc web, però no garantim l’exactitud, integritat o actualitat de la informació. No serem responsables per qualsevol dany o pèrdua que pugui sorgir de lús daquest lloc web.

4. Propietat Intel·lectual

Tots els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut d’aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, logotips i gràfics, estan protegits per lleis de propietat intel·lectual. No pots utilitzar, reproduir o distribuir aquest contingut sense el nostre consentiment per escrit.

5. Enllaços externs

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No som responsables de la precisió, contingut o polítiques de privadesa d’aquests llocs. En fer clic en aquests enllaços, ho fas sota el teu propi risc.

6. Política de Privadesa

La nostra Política de Privadesa descriu com recopilem, utilitzem i protegim les teves dades personals. En utilitzar aquest lloc web, acceptes la nostra Política de Privadesa.

7. Jurisdicció i Llei Aplicable

Aquest avís legal es regeix per les lleis del país Espanya, i qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquest lloc web se sotmetrà a la jurisdicció dels tribunals de Barcelona.

8. Contacte

Si tens preguntes o comentaris sobre aquest Avís Legal, si us plau contacta’ns a través de info@lagravella.com.

Gràcies per visitar La Gravella i per prendre el temps per llegir el nostre Avís Legal.

Close
Close