Menús per a grups

Menús per a grups

Tasta tots
els nostres menús

A La Gravella, sabem que compartir un bon àpat és una experiència especial. Per això, us convidem a tastar els nostres menús dissenyats per a grups, perfectes per a qualsevol ocasió. La nostra selecció inclou exquisides tapes que exploren els sabors mediterranis, una graellada irresistible per als amants de la carn a la brasa, un menú clàssic que combina el millor de la nostra cuina, i un menú infantil que farà les delícies dels més petits. Gaudeix de moments únics i delecta’t amb una varietat de sabors que satisfaran a tots en el teu grup. Vine i celebra amb nosaltres a La Gravella!
MENÚS PER A GRUPS

Tapes

Descobreix la nostra selecció de tapes exquisides, una explosió de sabors mediterranis a cada mos. Assaboriu-lo a La Gravella avui!

MENÚS PER A GRUPS

Graellada

Gaudeix de la nostra graellada irresistible, una experiència única amb sabors a la brasa que et captivaran. T’esperem a La Gravella!

MENÚS PER A GRUPS

Clàssic

Explora els nostres menús clàssics, una fusió de sabors autèntics que us portaran a l’essència de la cuina mediterrània. Vine a La Gravella i deixa’t sorprendre!

MENÚS PER A GRUPS

Infantil / Junior

Pels més petits, oferim un menú infantil deliciós i divertit. Sabors pensats especialment per a ells. Vine i celebra amb tota la família a La Gravella!

Condicions per a grups

Estimats clients.

Per facilitar el procés de pagament, preferim que es faci un únic pagament (o dos o tres com a màxim) al finalitzar l’àpat. Això ens permet tancar el compte de manera eficient i ràpida.

No obstant això, entenem que a vegades es prefereix fer pagaments per separat. En aquest cas, és important tenir en compte el següent:

Cobrament per Article:
Durant el servei de dinar/sopar no s’ofereix servei de cobrament al moment (ni a taula ni a barra), el cobrament es realitzarà al final. Les copes de postres es poden pagar per separat, sempre que s’especifiqui un responsable que es faci càrrec de qualsevol compte pendent.

Espais privats i Barril de Cervesa:
Als nostres espais privats per a grups d’almenys 25 persones podem proporcionar un barril de cervesa segons disponibilitat (cal consultar). No es cobra cap càrrec addicional per utilitzar aquest espai si es contracten un mínim de 25 menús.

Selecció de Menú:
Tot el grup (almenys 8 persones) ha de triar el mateix menú, llevat dels nens. És necessari fer la reserva amb almenys 48 hores d’antelació i seleccionar els plats principals amb antelació (excepte en el cas del menú de tapes).

Al·lèrgies i Intoleràncies:
Si hi ha algun membre del grup amb al·lèrgies, intoleràncies o requisits dietètics especials, podem adaptar el menú prèvia notificació.

Begudes:
Als nostres espais privats per a grups d’almenys 25 persones, podem proporcionar un barril de cervesa segons disponibilitat (consultar). No es cobra cap càrrec addicional per utilitzar aquest espai si es sol·licita el barril.

Les begudes no especificades en el menú es cobraran per separat.

No dubti a contactar amb nosaltres si té alguna consulta addicional i li demanem que comparteixi aquesta informació amb tots els membres del grup. 

Moltes gràcies!

Close
Close