Termes d'ús

Termes d'ús

Darrera actualització: 15/01/2024

Benvingut a la pàgina de “Termes d’Ús” del lloc web de La Gravella. En accedir i utilitzar aquest lloc web, acceptes complir els següents termes i condicions. Si no esteu d’acord amb algun d’aquests termes, si us plau no continueu utilitzant el nostre lloc.

1. Ús del Lloc

Aquest lloc web està destinat únicament a ús personal i no comercial. No podeu utilitzar aquest lloc amb finalitats il·legals o no autoritzades.

2. Propietat Intel·lectual

Tot el contingut, texts, imatges, logotips, gràfics i altres materials en aquest lloc web estan protegits per drets d’autor i altres lleis de propietat intel·lectual. No podeu reproduir, distribuir, modificar o utilitzar el nostre contingut sense el nostre consentiment per escrit.

3. Enllaços a Tercers

Aquest lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers. No som responsables de la precisió, contingut o polítiques de privadesa d’aquests llocs. En fer clic en aquests enllaços, ho fas sota el teu propi risc.

4. Modificacions

Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquestes Condicions d’ús en qualsevol moment. La data de la darrera actualització es troba a la part superior d’aquesta pàgina. És responsabilitat teva revisar aquests termes periòdicament.

5. Limitació de Responsabilitat

Fem tots els esforços per proporcionar informació precisa i actualitzada al nostre lloc web. No obstant això, no garantim l’exactitud, la integritat o l’actualitat de la informació. No serem responsables per qualsevol dany o pèrdua que pugui sorgir de lús daquest lloc web.

6. Política de Privacitat

La nostra Política de Privacitat descriu com recopilem, utilitzem i protegim les teves dades personals. En utilitzar aquest lloc web, acceptes la nostra Política de Privacitat.

7. Contacte

Si tens preguntes o comentaris sobre aquests Termes d’Ús, si us plau contacta’ns a través de info@lagravella.com.

En utilitzar el nostre lloc web, acceptes complir amb aquests Termes d’Ús. Et recomanem revisar aquesta pàgina periòdicament per estar al corrent de les actualitzacions. Gràcies per visitar La Gravella.

Close
Close